🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Et pensioneret ægtepar beslutter sig for at deltage i en dansekonkurrence for at komme ud af deres gæld, som de er for stolte til at bede deres voksne børn om hjælp til at indfri. Imens er deres advokatsøn travlt beskæftiget med karrieren, da han pludselig involveres i en hvidvasknings-sag, der rammer finansministeren. Andetsteds arbejder en ung kvinde på at få taget sin uskyld, og oveni kommer så en psykopat, der holder en gris som kæledyr. Alt dette hører til ingredienserne i Jean-Christophe Meurisses excentriske, sarkastiske komedie, der også leverer kras kritik af de aktuelle samfundsforhold i Frankrig. Humoren er i højsædet, men der gås også til stålet, så sarte sjæle må tage sig i agt. Se filmen i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: