🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Elise troede, at hun havde det perfekte liv med drømmekæresten og en lovende karriere som balletdanser foran sig. Men da hun først tager ham i utroskab og siden kommer alvorligt til skade på balletten, vendes der op og ned på hendes liv. Elise skal både komme sig følelsesmæssigt og fysisk, så hun åbner op for et nyt kapitel i sit liv – i Bretagne, hvor venner, en mulig ny kæreste og moderne dans kan hele sårene – og hjælpe hende til genetablere forbindelsen til både sin far og sig selv. ’En corps’ er hjertevarmende film, der demonstrerer, hvordan det, der umiddelbart ligner det værste, der kan ske for én, nogle gange faktisk kan være det bedste. Filmen er instrueret af Cédric Klapisch, som tidligere har været omkring danske biografer med film som ’Vores vingård i Bourgogne’ og ’Chinese Puzzle’. Se EN CORPS i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: