🇮🇸 UGENS PREMIEREFILM: Hlynur Palmásons nye film udspiller sig i slutningen af det 19. århundrede, hvor en ung dansk præst (Elliott Crosset Hove) går i land på en fjerntliggende del af Island for at bygge en kirke og fotografere de mennesker, han møder på sin vej. Men jo dybere han rejser ind i det ubarmhjertige islandske landskab, jo mere kommer han ud af sync med sin egen virkelighed, mission og moral. Da han når frem til en lille bygd, hvor der redes op for ham hos stedets danske købmand (Jacob Lohmann) og dennes to døtre (Vic Carmen Sonne og Ída Mekkín Hlynsdóttir), sættes præstens tro og ærbarhed på en alvorlig prøve. Siden verdenspremieren i Cannes har ’Vanskabte film’ høstet adskillige internationale priser og sikrede fornyelig Elliott Crosset Hove en nominering som bedste europæiske skuespiller. ’Vanskabte land’ er Hlynur Palmásons første danske film siden ’Vinterbrødre’, som modtog intet mindre end 18 Bodil- og Robertnominering i 2018. Se filmen fra den 1. december i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: