Munch: Love, Ghosts and Lady Vampires

Scroll down to content

🎨 BIOGRAF DOX: Den gæld, moderne kultur har til Munch, er imponerende, fra Andy Warhol til Ingmar Bergman, fra Marina Abramovich til Jasper Johns. Hvis hans maleri er blevet et symbol og samtidig et varsel om det tyvende århundredes tragedier, har hans kunst rejst nye og eksperimenterende veje af ekstraordinær modernitet. I dag er det dog hans by, Oslo, der sætter et vendepunkt for kendskabet til Munch: fødslen af et nyt museum, der åbnede i juni 2020. Dokumentaren starter derfra for at kaste lys over en mand og en kunstner. Se MUNCH: LOVE, GHOSTS AND LADY VAMPIRES søndag den 11. december kl. 9:30 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: