🇬🇧 WUTHERING HEIGHTS: ’Emily’ er historien om forfatteren Emily Brontë, der skrev kærlighedsklassikeren ’Stormfulde højder’. Filmen udforsker de relationer, som formede hende: Det rå og intense søsterskab med Charlotte og Anne, den første og forbudte forelskelse i hjælpepastoren og hendes store kærlighed til broren, som hun beundrer for hans vildskab. Han er familiens sorte får og har en forkærlighed for narkotiske stoffer og har store litterære ambitioner, som inspirerer Emily til at forfølge sin egen passion. Emily Brontë spilles af Emma Mackey, som fik sit gennembrud i serien ’Sex Education’. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

https://open.spotify.com/album/6PufCfyhwd6AuIUXvDsgMc?si=OgA27ktoRieKKZdgCdbf6Q&utm_source=copy-link

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: