🇮🇷 UGENS PREMIEREFILM: Panah Panahis debutfilm ’Hit the Road’ er en uimodståelig iransk roadmovie, som fik verdenspremiere i Directors’ Fortnight i Cannes. I en bil på landevejen ud af Teheran møder vi en lille familie: Mor, far, storebror, lillebror (en storcharmerende uromager) og deres syge hund. Stemningen i køretøjet er præget af både leg og alvor – og hen ad vejen åbenbarer turens mål og mening sig da også. Panah er søn til den fængslede filmskaber Jafar Panahi (Taxi Teheran, 3 kvinder), og selv om æblet ikke falder langt fra stammen, taler Panah allerede med sin helt egen, tydelige stemme. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: