🇩🇪 SÆRFORESTILLING: Da 17-ĂĄrige Paul slutter sig til Vestfronten under 1. verdenskrig, bliver hans umiddelbare begejstring snart knust af virkeligheden i skyttegravene. Soundvenues anmelder skriver (til 6 stjerner): ’En af de smukkeste, mest gruopvækkende film fra nyere tid. Den tyske soldats rejse fra uskyldig ungdom til sjæleknust skyttegravssoldat er ikke bare en tiltrængt indsigt i Første Verdenskrig, men ogsĂĄ en hjerteskærende fortælling om den rædsel, vi mennesker kan udsætte hinanden for – og alt det, der gĂĄr tabt undervejs.’ NB: Eksklusiv særvisning i samarbejde med Den Tyske Ambassade. Kun denne ene visning af ĂĄrets tyske Oscar-kandidat. Se ALL QUIET ON THE WESTERN FRONT torsdag den 8. december kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: