🆕 BIOGRAF DOX: Denne dokumentarfilm udforsker et fænomen, der slører liv og død i en hidtil uset grad. I det, tibetanske buddhister kalder ‘tukdam’, dør avancerede meditatorer pĂĄ en bevidst kontrolleret mĂĄde. Selvom de er døde ifølge vores biomedicinske standarder, bliver de ofte siddende oprejst i meditation; bemærkelsesværdigt nok forbliver deres kroppe friske og naturtro uden tegn pĂĄ forfald i dagevis, nogle gange uger efter klinisk død. Efter banebrydende videnskabelig forskning i tukdam og en rejse ind i intime dødshistorier om tibetanske meditatorer, sætter filmen videnskabelige og tibetanske perspektiver sammen, mens den forsøger at opklare mysteriet om ‘tukdam’. Se filmen kl. 9:30 lørdag den 10. og søndag den 11. december i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: