Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, Song

Scroll down to content

🇨🇦 FILM & MUSIK: ‘Hvis jeg vidste hvor sange kom fra, ville jeg tage derhen noget oftere’, lyder det fra Leonard Cohen i filmen om hans højstemte hit ’Halleujah’, hvis ikoniske status er uden sidestykke. Men hvordan endte en sang inspireret af sex og biblen med at blive fortolket af alle fra Jeff Buckley til ’Shrek’? Vi hører både historien om sangens tilblivelse og efterliv, for ’Hallelujah’ er Nordstjernen i en film, der kortlægger hele Cohens kreative liv: Fra barndommen i Montreal, poesi og sangskrivning, alkohol og depression, og til hans store kunstneriske genrejsning sent i livet. Et sandt must for Cohen-kendere og nye disciple. Se HALLELUJAH: LEONARD COHEN, A JOURNEY, A SONG fra den 25. december i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: