🇩🇰 UGENS DANSKE FILMPREMIERE: ‘Elsker dig for tiden’ er en af de mest bundcharmerende kærlighedsfilm på denne side af ‘Den eneste ene’. Vi følger Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men som begge savner det samme i livet: Kærligheden. Anna (Julie Rudbæk) er selvstændig karrierekvinde og single om en hals. Thomas (Kasper Dalsgaard) er en romantisk anlagt tømrer og møbelsnedker, der leder desperat søger mage. Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og frem til det punkt, hvor hverdagen melder sin nådesløse ankomst. ‘Elsker dig for tiden’ er instrueret af skuespiller-, manus- og instruktørduoen Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, der er kendt for den populære og anmelderroste ’29’-serie. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: