🇰🇷 ÅRETS FILM: Den søvnløse politiofficer Hae-joon klager over, at der er alt for langt mellem mordsagerne, men et mystisk dødsfald kan måske give ham arbejdsglæden tilbage: En klatrer er drattet ned fra en høj klippe, og offerets forføriske enke, Seo-rae, virker mistænkeligt cool omkring det hele. Snart har hun dog snoet Hae-joon om sin lillefinger… ’Decision to Leave’ er en frapperende romantisk thriller, hvor lidenskab og retfærdighed er omdrejningspunkterne. Park Chan-wook (‘Oldboy’, ‘Handmaiden’ mm.) vandt helt forudsigeligt prisen for bedste instruktion ved filmfestivalen i Cannes, hvor den vidunderligt uforudsigelige og overlegent stilfulde film havde verdenspremiere i maj. ‘Decision to Leave’ er med i Filmporten. Se filmen i de gode, danske biografer fra 1. juledag og frem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: