🇸🇪 ÅRETS SVENSKE OSCARBIDRAG: Tarik Saleh (Cairo Confidential) diverterer med intens politisk og religiøst tintet thriller, hvor svenske Fares Fares spiller en nøglerolle som hemmelig agent. Den unge Adam (Tawfeek Barhom) ernærer sig som fisker i det nordlige Egypten, da hans lokale imam fortæller, at han har modtaget et stipendie og vil blive indskrevet på Al-Azhar Universitetet i Kairo, det sunnimuslimske magtcentrum. Kort efter hans ankomst dør universitetets øverste leder, Sheikh Al-Azhar, og pludselig kastes Adam ud i en brutal magtkamp mellem landets religiøse og politiske elite. ’Boy from Heaven’ er årets svenske Oscarbidrag. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: