🆕 BASERET PÅ VIRKELIGE HÆNDELSER: Ramón Gonzalez overlevede terrorangrebet på Bataclan i 2015 i Paris, og det er hans roman, ’Paz, amor y death metal’, der ligger til grund for denne stærkt gribende film, der nok tager afsæt i angrebet, men mest fokuserer på tiden efter, for hvordan finder man tilbage til en slags normalitet efter en sådan oplevelse? Forfatteren løste det ved at gribe til fiktionen, og den har Isaki Lacuesta så ført over i filmmediet – med stor empati og en følelsesdybde – stærkt hjulpet på vej af helt suverænt, hudløst spil af Nahuel Pérez Biscayart (120 slag i minuttet) og Noémie Merlant (Portræt af en kvinde i flammer). Se ET ÅR, EN NAT i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: