📣 SNIGPREMIERE: Kom til forpremiere i Grand Teatret den 9. januar på Cristian Mungius nye mesterstykke, Kold Vinter. Filmen starter kl. 18.30 og efter filmen vil der være Q&A med @Cristian_Mungiu modereret af Informations Christian Monggaard.

Kort om filmen:
Rumænske Matthias arbejder på et slagteri i Tyskland, men er nødt til at stikke af få dage før jul, da han giver en racistisk formand et hårdt slag i ansigtet efter at være blevet kaldt en doven sigøjner. Hjemme i den lille by i den transsylvanske region er han pludselig selv gået hen og blevet en fremmed overfor sin kone Ana og sønnen Rudi, der kort forinden er blevet traumatiseret efter en mystisk begivenhed ude i skoven, som har efterladt den 8-årige dreng tavs og bange. Hvad har den lille dreng set? En farlig fremmed, måske et vildt dyr eller er det nærmere, som en senere tegning angiver, et dystert forvarsel? Køb din billet hos @grandteatret. [PR: Another World Entertainment]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: