🇩🇰 DANSK DEBUT: Katrine Brocks imponerende instruktørdebut havde verdenspremiere på filmfestivalen i San Sebastian og fortæller om den 29-årige Alma (Kristine Kujath Thorp), der lever et stille liv i et moderne katolsk kloster. Hun skal til at aflægge sine evige løfter som nonne, da hendes let alkoholiserede storebror Erik (Elliott Crosset Hove) helt uventet ankommer efter mange års adskillelse og vil have sin del af arven fra deres afdøde far. Eriks tilstedeværelse ripper op i en hemmelig tragedie fra deres fortid, og i takt med at ceremonien nærmer sig, begynder Alma at miste fodfæstet. Se DEN STORE STILHED i bl.a. @grandteatret. [PR: Scanbox Entertainment]

Aftersun

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: