♻️ BIOGRAF REMAKES: Husker du ‘En mand der hedder Ove’ med Rolf Lassgård i hovedrollen? Nu er historien genindspillet med Tom Hanks som Otto – en gammel, gnaven enkemand, der gør tingene på en helt bestemt måde og ikke har den store tolerance eller forståelse for, hvordan andre gør. Da en livlig ung familie flytter ind ved siden af, møder han den kvikke og højgravide Marisol, hvilket fører til et usandsynligt venskab, der vender op og ned på hans verden. Oplev en sjov, hjertevarm og rørende historie om, hvordan nogle familier kommer fra de mest uventede steder. Se A MAN CALLED OTTO i bl.a. @grandteatret, der har snigpremiere den 10 januar. Regulær visning i biograferne fra den 12. januar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: