🆕 NY STORFILM: ’Babylon’ er en stjernespækket storfilm med Brad Pitt og Margot Robbie i hovedrollerne. Filmen giver et fascinerende indblik i Hollywoods guldalder i 1920’erne, ikke mindst i overgangen fra stumfilm til talefilm. Filmens karakterer inkluderer nogle af datidens legendariske personligheder som Charlie Chaplin, John Gilbert og Clara Bow. Alle ikoner fra de brølende 1920’ere, der på hver sin måde omfavnede udviklingen mod en stadig mere moderne filmindustri. Filmen er instrueret af Damien Chazelle, der også stod bag Oscarvinderne ’Whiplash’, ’La La Land’ og ’First Man’. Se BABYLON fra den 19. januar i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: