🇬🇧 SÆRFORESTILLINGER: Da Sophie var barn, tog hendes far hende med pĂ„ en charterferie i Tyrkiet, hun aldrig har glemt. Nu 20 Ă„r senere er hun selv blevet voksen og mor til et lille barn. Da hun genser hjemmevideoerne fra ferien dengang, vĂŠlder nye minder frem – glĂŠdesfulde sĂ„vel som melankolske. For hvor godt kendte hun egentlig sin far? Sophies erindringer, ĂŠgte som forestillede, fylder hullerne i videooptagelserne ud, mens hun forsĂžger at forene den far, hun elskede, med den mand, hun mĂ„ske slet ikke kendte. Ligger nĂžglen til at forstĂ„ hendes far i de gamle hjemmevideoer fra en ferie for lĂŠnge siden? Med et Ăžmt far/datter-forhold som omdrejningspunkt tager Charlotte Wells’ prisbelĂžnnede instruktĂžrdebut os med tilbage til et solvarmt resort i 90’erne med solbrĂŠndte, Macarena-dansende charterturister, dovne eftermiddage ved poolen og en hjerteknusende karaoke-fremfĂžrelse af R.E.M.’s ‘Losing My Religion’. Det er et uforligneligt studie i minder og de sider af vores forĂŠldre, vi ikke ser som bĂžrn, og som vi mĂ„ske fĂžrst forstĂ„r mange Ă„r senere. ‘Aftersun’ havde verdenspremiere i det prestigefyldte sideprogram Critics’ Week pĂ„ Cannes Film Festivalen 2022. Se AFTERSUN torsdag den 2. februar kl. 12 i @grandteatret. [PR: REEL Pictures]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: