🇯🇵🤝🇰🇷 JAPANSK-KOREANSK MESTERVÆRK: Sang-hyeon (Song Kang-ho fra ‘Parasite’) driver et renseri, mens Dong-soo (Gang Dong-won) arbejder for en kirke, der er udstyret med et særligt rum med en luge ud til gaden, hvor forældre anonymt kan efterlade deres baby, hvis de ikke ønsker at beholde barnet. De to mænd har fundet en fidus. De sletter sporene fra videoovervågningen, stjæler børnene og sælger dem på det sorte adoptionsmarked. Men en dag fortryder en mor og konfronterer makkerparret. Hirokazu Kore-eda vandt Guldpalmerne i Cannes for ‘Shoplifters’. Se snigpremiere på REGNEN SKYLLER ALT BORT den 26. januar i @grandteatret. [PR: Another World Entertainment]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: