🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Vinderen af Label Europa Cinemas i Cannes 2022 fortæller om den unge oversætter Sandra (Lea Séydoux), der er alene om at tage sig af sin 8-årige datter Linn. Sandra besøger regelmæssigt sin far Georg (Pascal Greggory), der bliver stadigt mere svækket af en neurodegenerativ sygdom, som påvirker både hans syn og hukommelse. Den tidligere filosofi-professor savner sin hustru Francoise (Nicole Garcia), som han er blevet separeret fra 25 år tidligere. Midt i alle disse udfordringer møder Sandra tilfældigvis sin gamle ven Clément (Melvil Poupard). De to har ikke set hinanden længe, men til trods for at han er i et andet forhold og selv har en søn, indleder de en affære… Vi havde Mia Hansen-Løves seneste film, ‘Bergman ø’, på programmet sidste år. Snigpremiere den 20. februar i @grandteatret og regulær premiere i biograferne fra den 2. marts. [PR: Another World Entertainment]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: