🆕 NY SPIELBERG FILM: Filmen ‘The Fabelmans’ er Steven Spielbergs semi-biografiske fortælling om sin egen barndom og opvækst i alderen 7 til 18. Det er en coming of age-fortælling om en ung mands opdagelse af en knusende familiehemmelighed og en udforskning af filmkunstens kræft til at hjælpe os med at finde sandheden om os selv og hinanden. ‘The Fabelmans’ trækker inspiration fra Steven Spielbergs egen barndom, og Spielberg stĂĄr ogsĂĄ selv bag manuskriptet i samarbejde med Pulitzer-vindende manuskriptforfatter Tony Kushner, som tidligere har været nomineret til Oscars for manuskripterne pĂĄ Spielbergs film Lincoln og MĂĽnchen. (Tekst: kino.dk). Se filmen i bl.a. Grand Teatret fra den 23. marts.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: