🇹🇷 MADE IN TURKEY: Yusuf og hans bedste ven Memo er elever på en kostskole for kurdiske drenge, afsondret i bjergene i det østlige Anatolien. Da Memo bliver mystisk syg, bliver Yusuf tvunget til at kæmpe sig igennem de bureaukratiske forhindringer, som skolens undertrykkende myndigheder har opstillet for at forsøge at hjælpe sin ven. Men da de ansvarlige voksne endelig forstår alvoren af Memos tilstand og forsøger at få ham på hospitalet, er skolen blevet begravet under et pludseligt, kraftigt snefald. Uden nogen vej ud og nu desperate efter at få hjælp, engagerer lærere og elever i et skyldspil, hvor nag, skyldfølelser og skjulte hemmeligheder dukker op, mens tiden tikker nådesløst videre og truer med at løbe ud. Se BROTHER’S KEEPER søndag den 22. januar kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: