🇮🇪 CINEUROPA: ‘The Banshees of Inisherin’ finder sted på en lille irsk ø, hvor to livslange venner står i en ubekvemt situation, eftersom en af dem ikke længere ønsker at opretholde relationen. I hovedrollerne finder man de irske stjerner Colin Farrell (The Lobster), Brandan Gleeson (Mit hjem i Hampstead) og Barry Keoghan (Dunkirk). Filmen er instrueret af Martin McDonagh, som stod bag ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’, ‘Seven Psychopaths’ samt ‘In Bruges’, hvor Farrell og Gleeson også spillede overfor hinanden. ‘The Banshees of Inisherin’ er del af Filmporten. Se filmen fra den 26. januar i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: