🎸 FILM & MUSIK: Andreas Koefoed og Jørgen Leth søger ind til musikkens væsen og de kreative processer med den danske jazzmusiker og komponist Jakob Bro som omdrejningspunkt – sekunderet af nogle af vor tids mest indflydelsesrige jazzmusikere, inkl. Bill Frisell, Lee Konitz og Midori Takada. ’Music for Black Pigeons’ handler om at være til stede i nuet, om at spille og improvisere og om at videreføre arven fra generationer af jazzpionerer. Filmholdet har fulgt Jakob Bro gennem 14 år og overværet hans musikalske møder med musikere på tværs af generationer og landegrænser. Filmen havde verdenspremiere på Venedig-festivalen i september. Se MUSIC FOR BLACK PIGEONS i de gode, danske biografer fra den 26. januar. [PR: Camera Film]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: