🇫🇮 KARAOKE ER DET BEDSTE DER ER SKET FOR FINLAND: Finnerne er ikke kendt som de mest udadvendte mennesker i verden. Men når der først bliver hældt mønter i jukeboxen og fyret op for karaoke-maskinen får piben en anden lyd! Måske netop derfor er karaoke-kulturen uventet slået igennem i det kolde nord, hvor folk varmer sig med pop-klassikere i hinandens selskab. ‘Der er mange ensomme mennesker i Finland. Men når man synger, er der altid nogen, der kommer op og snakker,’ som en af dem siger undervejs i Einari Pakkenens hjertevarme og finurlige feelgood-film, hvor et elskværdigt karaktergalleri af ensomme sjæle finder selskab og trøst foran mikrofonen. Som en fjern, finsk fætter til ‘Kandis for Livet’ balancerer filmen fornemt mellem det tragikomiske og sødt sentimentale i sit portræt af de syngende finner. Man skal være lavet af sten for ikke at blive revet med – og for ikke at få lyst til selv at stille sig op og synge med! Se KARAOKE PARADISE fra den 2. februar i bl.a. @grandteatret. [PR: Filmbazar]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: