🎼 FILM & MUSIK: ‘Tár’ foregår på den internationale scene i den klassiske musiks verden og handler om Lydia Tár (Cate Blanchett) – komponist og dirigent i et stort tysk orkester. Tár anses for at være en af sin tids største talenter både som komponist og dirigent. Hun stræber højt og vil gå langt for at nå sine mål. Hendes til tider hensynsløse tilgang til sin omverden bringer hende på kollisionskurs, og stiller hende til ansvar overfor de valg, hun har truffet. Cate Blanchett vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle i forbindelse med Venedig Filmfestival 2022. TÁR er også en de film, som ser ud til at blive en del af Oscar-opløbet. Den islandske komponist og Oscar-vinder Hildur Guðnado‌ttir har komponeret filmens score. Se filmen fra den 23. februar i bl.a. @grandteatret. [PR: UIP]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: