🆕 NY ARONOFSKY FILM: ‘The Whale’ handler en ensom skolelærer, der forsøger at genoptage kontrakten til sin teenagedatter. I hovedrollen finder man Brendan Fraser, som er kendt fra film som ‘The Mummy’ og ‘Crash’. Hans medvirken i filmen har trukket overskrifter, eftersom at han på de frigivne billeder fra filmen forekommer næsten uigenkendelig som den 300 kg tunge skolelærer Charlie. Filmen er instrueret af Darren Aronofsky, som tidligere har stået bag film som Requiem of a Dream og Black Swan. Det er hans første film siden ‘Mother!’ fra 2017. 🎟️ Se snigpremiere den 2. marts kl. 12 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: