🇮🇳 SÆRFORESTILLING: ‘The Doctor From India’ er et meditativt og fordybende portræt af Dr. Vasant Lads liv og arbejde, den holistiske sundhedspionĂ©r, der først bragte den antikke medicinske praksis Ayurveda fra Indien mod vest i slutningen af 1970’erne. Ved at integrere sine gaver som bĂĄde healer og mystiker har Dr. Lad viet sit liv til at dele, hvad der anses for at være det ældste sundhedssystem pĂĄ jorden i det komplekse medicinske landskab i USA. Dette er den smukke og inspirerende historie om en mand, der i ĂĄrtier stille og roligt har været i centrum af en revolutionær bevægelse for at ændre den mĂĄde, vi plejer vores krop og vores ĂĄnd. Med Deepak Chopra, Robert Svoboda, David Frawley og Claudia Welch. Særlig screening introduceret af Indiens ambassadør i Kongeriget Danmark, Ms. Pooja Kapur. Efter visningen vil Brit Kim fra DAYA Ayurveda moderere en Q&A. 🎫 Se filmen tirsdag den 21. februar kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: