Sword Art Online – Progressive – Scherzo of Deep Night

Scroll down to content

🇯🇵 SÆRFORESTILLING: Det er måske nok et spil, men ikke noget, man spiller. Verden første VRMMORPG (Sword Art Online) blev et spil om døden. Over en måned er gået, siden 10.000 brugere blev fanget i spillets verden. Asuna, der ryddede første etage af det svævende jernslot Aincrad, sluttede sig til Kirito og fortsatte sin rejse mod den øverste etage. Med hjælp fra den kvindelige informationsmægler Argo, lader det til at gå let med at rydde etagerne, men… Der udbryder konflikt mellem to store loger, der ellers samarbejder – grupperne med de spillerede AB (Aincrads Befrielseshold) og DB (Drageriddernes Brigade). Imens er der bag scenerne en mystisk figur, der trækker i trådene…I en farlig kamp om døden er der et angreb, der adskiller sig fra truslen, og den involverer Asuna og Kirito…! 🎫 Se SWORD ART ONLINE – PROGRESSIVE – SCHERZO OF DEEP NIGHT torsdag den 23. februar kl. 12 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: