🇩🇰 PSYKOLOGISK THRILLER: Det kreative par Stine og Teit og deres søn Nemo forlader storbylivet på Vesterbro og flytter ud i en isoleret hytte i den svenske ødemark. Her håber de at genfinde sig selv som individer, mens de dokumenterer deres oplevelser i en podcast-serie. Desværre opdager de, at de ikke er så isolerede, som de troede: der er et andet par på den anden side af søen, der minder overraskende meget om dem selv. Snart dukker gamle skænderier og egoistiske behov op til overfladen, og Stine og Teit er tvunget til at konfrontere deres egne egoer. Den psykologiske thriller undersøger den grundlæggende splittelse mellem individualistisk selvrealisering og forsøget på at være til stede for vores nærmeste. De fleste af os har et tårnhøjt ambitionsniveau både på vores egne og parforholdets vegne. SUPERPOSITION undersøger, om vi faktisk er for opslugte af os selv til at være gode partnere for hinanden. Se SUPERPOSITION fra den 23. marts i bl.a. @grandteatret. [PR: Scandinavian Film Distribution / Trust Nordisk]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: