🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Louis Hofmann, som vandt Bodil for sit spil i Martin Zandvliets ’Under sandet’, spiller den unge jøde Cioma Schönhaus, der under Anden Verdenskrig holder sig kørende ved at fabrikere falske pas til Berlins jøder. Selv har han ingen planer om at forlade byen. Cioma vil ikke nøjes med at overleve, men opsøger sit held – i livet som i kærligheden – under falsk identitet som søofficer. PASFORFALSKEREN bygger på en sand historie og havde verdenspremiere på filmfestivalen i Berlin i 2022. Premiere i @grandteatret og andre gode danske biografer fra den 11. maj. Distribution: @camerafilmdk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: