ūüáįūüá∑ Nora og Hae Sung, to dybt forbundne barndomsvenner, bliver revet fra hinanden, efter at Noras familie emigrerer fra Sydkorea. To √•rtier senere genforenes de i New York City i en sk√¶bnesvanger uge, mens de konfronterer forestillinger om sk√¶bne, k√¶rlighed og de valg, der skaber et liv, i denne hjertesk√¶rende, moderne, romantiske film. Instrueret af Celine Song. Premiere p√• Berlinale 2023. Der er endnu ikke fastsat dansk premieredato.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: