I sin mørke historiske komedie “Seneca” udforsker Robert Schwentke temaer om magt, korruption og hykleri, mens han sporer de skæbnesvangre sidste dage af den romerske filosof og dramatiker, der fulgte hans syrlige forhold til den despotiske kejser Nero. Filmen har John Malkovich i titelrollen, Tom Xander som Nero og en ensemblebesætning, der omfatter Geraldine Chaplin, Louis Hofmann, Mary-Louise Parker og Julian Sands. Premiere på Berlinale 2023. Der er endnu ikke planlagt dansk premiere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: