SE FILMEN TIL TYSKE FILMDAGE

Adrian Goigingers prisbelønnede og stærkt gribende drama er både ømt og uforsonligt i sin skildring af den eventyrlystne Adrian, der flygter ind i sin egen fantasiverden, mens hans mor er væk i herointåger. Ikke at situationen er chokerende for ham. Tværtimod er det hverdag, at mor Helga (Verena Altenberger) og hendes kæreste Günter (Lukas Miko) først forsvinder ind i euforien for siden at falde sammen i udmattet døs. Undervejs festes der, vennerne drikker igennem og nogle forsvinder for en stund ind i soveværelset. Penge er til gengæld en mangelvare, men alligevel er Adrian lykkelig, for hans mor elsker ham over alt andet på denne jord. Filmen bygger på instruktørens egen opvækst med en stofmisbrugende mor.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: