Jóhann Jóhannson in Memoriam: Dreams in Copenhagen

Scroll down to content

SE FILMEN GRATIS I GRAND TEATRET TIL CPH:DOX

Vi mindes komponisten Jóhann Jóhannson – en enestående kunstner og en nær ven af festivalen – med en særlig visning af Max Kestners film ‘Drømme i København’, der åbnede CPH:DOX i 2009, hvor Jóhannson fremførte sit smukke score til filmen live. Hans tragiske og alt for tidlige bortgang har rørt os alle, og han vil altid være savnet. Jóhannsons musik til Kestners film taler sit eget drømmende sprog, og vi er glade for at kunne hylde og mindes ham i fællesskab. ‘Drømme i København’ er et poetisk take på den klassiske storbysymfoni. En film om byen, dens rammer og dem, der bor der.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: