SE FILMEN PÅ CPH:DOX / Chateau Motel screening / Bremen Teater screening

New York City i slutningen af 70’erne. Her startede de to college-venner Ian Shrager og Steve Rubell, hvad der øjeblikkeligt blev til verdens party-centrum: Studio 54. Et ultra-hedonistisk, men også ultra-tolerant festpalads, hvor folk som Andy Warhol, Liza Minnelli, Micheal Jackson og Mick Jagger festede over tre vanvittige år med glimmer og glamour – indtil en anklage for skattesvig og overtrædelser af diverse narkotikalove sendte både Shrager og Rubell bag tremmer. Hele den vilde historie oprulles af Ian Shrager. Og det er også en historie om en kort, håbefuld periode mellem den seksuelle revolution og AIDS-udbruddet, hvor mennesker uden for norm pludselig kunne træde ud og være festens midtpunkt.

‘Thrilling and definitive documentary captures the delirium — and the dark side — of the legendary New York disco.’ – Variety

Der er endnu ikke frigivet trailer til filmen, men her er en promo for soundtracket:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: