SE FILMEN PÅ BLOCKBUSTER

Rocklegenden Marianne (Tilda Swinton) er taget med kæresten Paul (Matthias Schoenaerts) til den italienske vulkanø Pantelleria for at restituere sit stemmebånd ovenpå en operation. De når dog dårligt at installere sig, før Mariannes ex-kæreste, den flamboyante musikproducer Harry Hawkes (Ralph Fiennes), indfinder sig. Med sig har han datteren Penelope (Dakota Johnson), og så har vi balladen. Rock’en har ikke sluppet taget i hverken Marianne eller Harry, og libidoen har også fine vækstbetingelser under Middelhavets sol. Luca Guadagnino instruerede ‘I Am Love‘ – også med Tilda Swinton.

‘Et både morsomt og eftertænksomt firkantsdrama, der fra flere vinkler udforsker begærets dunkle mål.’ Henrik Queitsch, Ekstra Bladet (4 stjerner)
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: