SE FILMEN PÅ CPH:DOX

Hvis man ikke så Peter Mettlers mesterværk på den allerførste udgave af CPH:DOX i 2003 har man chancen i år, hvor vi fejrer verdenspremieren på hans og Emma Davies ‘Becoming Animal’ med en særvisning af filmen, der satte nye, visionære standarder for dokumentarisk originalitet. ‘Gambling, Gods and LSD’ handler om at nå lykken og en dybere indsigt gennem ekstase. En billedskøn, cinematisk rejsedagbog fra Amerika over Europa til Indien. Og fra filosofi og religion over rave parties, til en samtale med Albert Hofmann – kemikeren, der opfandt LSD. Mettlers jordomrejse starter i hjembyen Toronto hos en kristen kult, der danser og synger sig ind i de øvre luftlag, og ender med et besøg hos en grineklub i Mumbai. En happy ending? Rejsen er turens egentlige mål for Mettler, der med en helt usædvanlig åbenhed tager imod, der hvad der kommer hans vej. Tre timers tankevækkende storhed, der i sig selv vil efterlade én opløftet, måske endda ekstatisk – og helt sikkert med en ny viden om den store, skøre verden, vi lever i.

TRAILER:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: