SE FILMEN PÅ CPH:DOX

Mode-ikonet Vivienne Westwood har været den engelske modeverdens ukronede punkdronning, siden hun opfandt Sex Pistols’ anarkistiske outfits i 70’erne. Men Westwood er aldrig blevet stående ét sted, og hun er utroligt nok aldrig løbet tør for nye idéer. Man kan genkende en Westwood-kreation på miles afstand, og det er også meningen! Excentrisk og original som ingen andre, men med et blik for den mindste detalje i alt hun lægger navn til. Westwood er en avantgarde-kunstner, for hvem tøj er mere end stil, og med sin øko-aktivistiske dagsorden er hun fortsat forrest i feltet efter fyrre år i branchen. Westwood er kompromisløs – også i filmen, hvor hun lukker os helt ind i sine tanker om sit liv og værk, og om de mange mennesker hun har mødt undervejs. En film for alle, der har brug for et skud kreativ energi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: