VISES TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE

Anders Baasmo Christiansen, som var så god i ’Kongens valg’, brillerer endnu en gang i rollen som Anders fra Rukkedalen, der altid har drømt om at komme ud i verden. Men efter 20 år i Oslo er der ikke sket så meget. Hans litterære ambitioner er ikke indfriede, og mastergraden i sociologi bruges ikke rigtigt til noget. Den lettere opgivende mand vender derfor tilbage til hjembygden og flytter ind i den lille gård, han har arvet fra sine forældre. Bevæbnet med økse og nævekraft får Anders dagene til at gå med at hugge træer i skoven, men en egentlig plan med arbejdet har han ikke – andet end at finde ro i naturen og give sig hen til det fysiske arbejde. Idyllen slår sprækker, da han møder sine slægtninge, som synes, at han lader arven efter familien gå til spilde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: