SE FILMEN PÅ CPH PIX

Alkohol er forbudt i indianerreservatet Prairie Wolf, så hver morgen sætter Wesleys mor ham af ved en af de mange sprutforretninger, der ligger klinet op af reservatets grænse, så han kan drikke sig fra sans og samling. Den ældre bror Raymond arbejder på en kvægfarm og forsørger familien, mens den yngste er på vej hjem fra Afghanistan, i en kiste. Udleveringen af liget konfronterer familien med den amerikanske regerings absurde regler og en verden, de med god grund føler sig udenfor. Iranske Babak Jalali har skabt en italiensk produceret anti-western, fuld af støvede billeder, opsparede frustrationer og sårede sjæle. Og præcis som i den beslægtede ‘The Rider’ skal der et par fremmede øjne til for at slå hovedet på sømmet og stille spørgsmålet: for hvis land lever, kæmper og dør de oprindelige folk i dagens USA?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: