SE FILMEN TIL CPH PIX

Den dobbelte Oscar-vinder Asghar Farhadi går all-in på Hitchcock i sin anden film optaget udenfor hjemlandet Iran. Alt starter super idyllisk i de smukkeste omgivelser i et hjørne af Spanien, hvor tiden ser ud til at have stået stille. Her samles familiemedlemmer fra nær og fjern til et festligt bryllup, og særligt Laura, der kommer helt fra Argentina med sin teenagedatter og unge søn, ser frem til et gensyn. Ikke alle deler dog den glæde, og inden festen for alvor er skudt i gang, er Lauras datter forsvundet. Det bliver starten på et psykologisk thrillerdrama, hvor glemte og gemte hemmeligheder vælter ud af skabet, mens vi holdes i spænding til det sidste. At Farhadi har fået de tre største spansk-talende stjerner, Penélope Cruz, Javier Bardem og Ricardo Darín, med, gør fornøjelsen fuldendt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: