SE FILMEN TIL CPH PIX

Ved første øjekast er der ikke meget seriemorder over Carlitos: En velklædt middelklassedreng med engleansigt og lange, blonde krøller. Men skinnet bedrager, så da han i starthalvfjerdsernes Buenos Aires finder en makker i den brovtende bad boy Ramon, udvikler tilfældigt småtyveri sig hurtigt til afstumpet vold, væbnede røverier, og inden længe, koldblodige mord. Argentinske Luis Ortega har begået et forførende skamløs biopic om sit lands mest berygtede massemorder, Carlos Robledo Puch, der som bare 20-årig havde 11 drab og mere end 40 røverier på samvittigheden. Helt uden moralske skrupler gengives den smukke Carlitos’ kriminelle deroute i en farvefuld og gennemført tjekket retro-stil, der nikker anerkendende til både Tarantino og Scorsese.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: