SE FILMEN TIL CPH PIX

‘Alt er fint’, lyder standardsvaret fra Janne, der prøver at kuppe livet ved ikke at tage det for tungt. Men alt er ikke godt. Efter et vådt skolejubilæum har en ny kollega sex med hende mod hendes vilje. Og selv om – eller måske netop fordi – hun prøver at bagatellisere voldtægten, hober vreden, angsten, tavsheden og skylden sig op og får konsekvenser. Det lyder måske trivielt – hvilket i sig selv er skræmmende – men Eva Trobisch instruerer med en imponerende naturalisme. Vi er i den grad med i hendes scener, der aldrig overdramatiseres, men udfoldes loyalt overfor Janne, som tror, hun kan tæmme sine følelser med intellekt og selvironi. Samtidig med at Trobisch fortæller os langt mere end blot det, vi ser. En klar og vedkommende film, man tager med sig videre, fra en instruktør med en stærk og selvstændig stemme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: