SE FILMEN TIL CPH PIX

Tænk sig at have hele verden for sig selv. Den ultimative frihed. Armen vågner uvarslet op til dette scenarie, kort efter hans mormor er død, og hans i forvejen ensomme liv så småt er ved at falde sammen. Men en dag er verden mennesketom, ja altså bortset lige fra ham selv og alle dyrene. Ulrich Köhler er en af de såkaldte Berlin-skole-instruktører og i ‘In My Room’, der havde premiere i Cannes tidligere i år, tager han på intelligent vis den velkendte sidste mand på jorden-genre og gør den så realistisk, som det nu er muligt. Han skaber rum og plads til at udforske mennesket ved at fjerne alle forstyrrende elementer, heriblandt menneskeheden selv. Det er ikke en dystopiske fortælling, men der skæres helt ind til benet, og det bliver til en kamp mellem naturen og mennesket med Adam’ske muligheder for at se verden på ny.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: