SE FILMEN TIL CPH PIX

Olivier (Romain Duris) er ansvarlig for en hel afdeling på en fabrik, og han kører hårdt på. Der er meget på spil, for alt og alle bliver timet, målt og vejet, og Olivier har mange sjæle på samvittigheden. Da en ældre medarbejder står til at blive fyret, tager manden sit eget liv, og Olivier bliver rystet i sin grundvold. På hjemmefronten er der også knald på, men det har hans kone Laura helt styr på. Hun er hjemmegående og har tid til detaljerne med de to små børn. Men en dag, efter adskillige forsøg på at nå ind til Olivier, stikker hun af. Olivier må pludselig klare det hele selv med synligt svingende resultater på både jobbet og i hjemmet til følge, og der er ingen smutveje i Guillaume Senez’ stærke, belgisk-franske socialrealisme – men der er et håb.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: