SE FILMEN TIL CPH PIX

Leos Carax’ femte spillefilm ‘Holy Motors’ fra 2012 var et sandt comeback. Denis Lavant, der er vokset med Carax siden ‘Boy Meets Girl’ (1984), spiller en hel række af roller som den kulørte Mr. Oscar, der også spiller mange roller (særligt Monsieur Merde er gået over i filmhistorien som en satans nederdrægtig skurk). Det er nemlig hans job, og når han åbner en dør, træder han ind i andre verdener, end vi bænkede i vores vildeste fantasi kunne forestille os. Parallelle virkeligheder udspiller sig og udfordrer vores virkelighedsopfattelse, for intet i Mr. Oscars verden er, hvad det ser ud til ved første øjekast. På rollelisten er også Eva Mendes, og Kylie Minogue tilføjer et overraskende musical-element, som også peger frem mod Carax’ kommende musical ‘Annette’. Gense genialiteten og mød instruktøren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: