🎹 FILM & MUSIK: For at fejre 50-året for Billy Joel kommer ‘Live at Yankee Stadium’ til det store lærred til en særlig fanbegivenhed. Billy Joels legendariske koncert i 1990 på Yankee Stadium står som en af de største koncertfilm nogensinde. Optaget i 16 mm farvefilm er den originale koncert nu blevet omhyggeligt re-mixet og genredigeret. Den nyligt redigerede version inkluderer en aldrig før-udgivet forestilling af ‘Uptown Girl’ sammen med interviews fra Billy og optagelser bag kulisserne fra begivenhedens produktion. Setlisten består af genredigerede versioner af sange fra den originale film, herunder ‘Piano Man’, ‘We Didn’t Start The Fire’, ‘New York State Of Mind’, ‘Shout’ og mere – alt sammen live fra det ikoniske stadion i Bronx. Se filmen onsdag kl. 21:30 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: