SE FILMEN TIL TYSKE FILMDAGE

Arkitekten Aaron (Alexander Fehling) vil gøre alt for at komme tæt på sin otteårige stedsøn, Tristan (Arian Montgomery), men det er ikke nemt, for drengen er fremdeles stærkt bundet til sin mor, Lea (Bérénice Bejo). De tre er på ferie sammen i Dolomitterne i Sydtirol, hvor Aaron tager Tristan med på en tur omkring bjergtinderne Drei Zinnen. Det går dog ikke helt efter planen, for kun en tåbe frygter ikke bjergene – og ikke mindst de forræderiske vejrforhold i det høje. ‘Drei Zinnen’ starter som familiedrama, men balancerer på kanten til thriller-formatet ? og kræver, at publikum bliver mednavigatører i det vanskelige terræn – både i fysisk og overført forstand. Som IndieWire skrev: ”Force Majeure’-utilpashed kombineret med ægte mysterium vil afholde masser af publikummer fra nogensinde at tage på familieferie igen.’

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: