SE FILMEN TIL TYSKE FILMDAGE

Et af de store hits fra årets Berlinale udspiller sig primært i et gigantisk indkøbscenter. Her ansættes den unge Christian (Franz Rogowski) som assisterende lagerarbejder. Hans første udfordring er at lære at styre en gaffeltruck – loyalt bistået af den mest rutinerede mand på gulvet (en vidunderlig, helt Kaurismäki’sk præstation af Peter Kurth, som nogle vil genkende fra ‘Babylon Berlin’. Undervejs falder Christian for sin gifte kollega Marion (Sandra Hüller fra ‘Min far Toni Erdmann’), som i sagens natur har svært ved at gengælde hans følelser. Filmens manuskript er skrevet af Clemens Meyer, hvis forfatterskab også har mange fans herhjemme – og som tydeligt genspejles i en på én gang varm, melankolsk og hjertevarm film, der ikke mindst udmærker sig ved sin knastørre humor.

TRAILER KOMMER SNART

BERLINALE PRESSEKONFERENCE:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: